U bent hier

Gesprek met de Autoriteit Financiële Markten

Vandaag gesproken met de AFM. Ondanks dat de ABN-Amro graag anders doet geloven, bestaat er beslist geen gedoogbeleid en heeft een klacht indienen wel degelijk zin. Zij begrijpen niet dat de ABN-Amro uberhaupt het lef heeft dit te beweren, zoals vorig jaar op de VNV juniore vliegersdag, als ook naar individuele. Inmiddels is het schriftelijk bewijs aan de AFM ook overgedragen.

De AFM vindt de kwestie zeer kwalijk en onacceptabel, en wilt ook graag een onderzoek starten. Echt...er merken we dat nog veel afgestudeerd piloten de stellingen van ABN-Amro voor waar aannemen, als ook bang zijn voor de consequenties.

De AFM verzocht ons dus ook hier te laten weten dat klagen ook anoniem mag, en je gegevens zeer vertrouwelijk toegepast worden. Een derde zal hier nooit achter komen. Advies is wel om het niet anoniem te doen, zodat ze nog contact met je op kunnen nemen met vragen mocht dat nodig zijn.
Ook adviseren zij tevens melding te doen bij www.kifid.nl want ook zei kunnen actie ondernemen.

Het klachtenformulier is te vinden op www.afm.nl en www.kifid.nl, en wij moedigen dan ook iedereen die in de "financiele hel" zit aan om in ieder geval hier verhaal te doen. Samen staan we sterk en kunnen we toekomstige kandidaten van onze ellende behoeden.